spa 6
spa 6
spa 18
massage 13

Υδρομασάζ 30 λεπτών + 1 μασάζ με λάδι ή κρέμα διάρκειας 30 λεπτών

Απολαύστε την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία με το πακέτο που προσφέρουμε! Ξεκινήστε με ένα υδρομασάζ διάρκειας 30 λεπτών, όπου η απαλή ροή του νερού θα αγγίξει απαλά το σώμα σας, αναζωογονώντας την επιδερμίδα σας και αφήνοντας σας να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα σας. Στη συνέχεια, απολαύστε ένα μασάζ με επιλογή λαδιού ή κρέμας διάρκειας 30 λεπτών, όπου ο ειδικά εκπαιδευμένος θεραπευτής μας θα απαλύνει τους μυς σας και θα σας χαρίσει απόλυτη χαλάρωση και ευεξία. Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια γρήγορη αλλά αποτελεσματική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας για το σώμα και το πνεύμα τους. Επισκεφτείτε μας και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών μας θεραπευτών για να απολαύσετε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία!

spa 10
spa 3
spa 6
spa 8

Υδρομασάζ 30 λεπτών + 1 μασάζ με λάδι ή κρέμα διάρκειας 45 λεπτών

Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας με το πακέτο που προσφέρουμε! Ξεκινήστε με ένα υδρομασάζ διάρκειας 30 λεπτών, όπου η απαλή ροή του νερού θα ηρεμήσει το μυαλό και θα χαλαρώσει το σώμα σας, δίνοντας σας μια ευχάριστη αίσθηση ηρεμίας και ξεκούρασης. Στη συνέχεια, απολαύστε ένα μασάζ με επιλογή λαδιού ή κρέμας διάρκειας 45 λεπτών, όπου ο ειδικά εκπαιδευμένος θεραπευτής μας θα χαλαρώσει τους μυς σας και θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την καθημερινή ταλαιπωρία και το άγχος.

spa 6
chocolate massage
spa 6
honey massage

Υδρομασάζ 30 λεπτών +  1 μασάζ (Αρωματοθεραπεία, μέλι, hot stone ή σοκαλοτοθεραπεία) 60 λεπτών

Απολαύστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας με το πακέτο που σας προσφέρουμε! Ξεκινήστε με ένα υδρομασάζ διάρκειας 30 λεπτών, όπου η απαλή ροή του νερού θα αγγίξει απαλά το σώμα σας και θα απομακρύνει το άγχος και το στρες. Στη συνέχεια, απολαύστε ένα μασάζ διάρκειας 60 λεπτών με την επιλογή σας ανάμεσα σε αρωματοθεραπεία, μέλι, hot stone ή σοκολατοθεραπεία. Οι έμπειροι θεραπευτές μας θα χρησιμοποιήσουν ειδικά φυσικά προϊόντα και τεχνικές μασάζ για να χαλαρώσουν τους μυς σας και να βοηθήσουν το σώμα σας να επανέλθει σε μια κατάσταση ηρεμίας και ισορροπίας. Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια πλήρη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας για το σώμα και το πνεύμα τους. Επισκεφτείτε μας και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών μας θεραπευτών για να απολαύσετε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία!