spa 6
spa 6
spa 18
massage 13

Υδρομασάζ 60 λεπτών + 2 μασάζ με λάδι ή κρέμα διάρκειας 45 λεπτών

Το υδρομασάζ προσφέρει μια αίσθηση χαλάρωσης και ανακούφισης από το άγχος και το στρες, ενώ τα μασάζ βοηθούν στην απελευθέρωση της έντασης και της πίεσης από τους μυς, ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος και βοηθώντας στην αποτοξίνωση του σώματος. Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας.

spa 10
spa 3
spa 6
spa 8

Υδρομασάζ 60 λεπτών + 2 μασάζ με λάδι ή κρέμα διάρκειας 60 λεπτών

Ανακαλύψτε την απόλυτη ευεξία με το πακέτο χαλάρωσης που σας προσφέρουμε! Ξεκινήστε με ένα υδρομασάζ διάρκειας 60 λεπτών, όπου θα απολαύσετε την απαλή ροή του νερού που θα αγγίζει απαλά το σώμα σας, αφήνοντας σας να χαλαρώσετε και να αποδράσετε από τον κόσμο για λίγο. Συνεχίστε με δύο μασάζ με επιλογή λαδιού ή κρέμας διάρκειας 60 λεπτών το καθένα, όπου ο ειδικά εκπαιδευμένος θεραπευτής θα χαλαρώσει τους μυς σας και θα αναζωογονήσει το σώμα και το πνεύμα σας. Αυτό το πακέτο είναι μια μοναδική ευκαιρία να διαφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας και να απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία ευεξίας που θα σας αναζωογονήσει και θα σας ανανεώσει.

spa 6
chocolate massage
spa 6
honey massage

Υδρομασάζ 60 λεπτών + 2 μασάζ (Αρωματοθεραπεία, Μέλι, Hot Stone ή σοκολατοθεραπεία) διάρκειας 60 λεπτών

Επιτρέψτε στα αισθήματά σας να ταξιδέψουν σε μια μοναδική εμπειρία ευεξίας με το πακέτο που σας προσφέρουμε! Ξεκινήστε με ένα υδρομασάζ διάρκειας 60 λεπτών, όπου θα απολαύσετε την ηρεμία και την αναζωογόνηση που προσφέρει η απαλή ροή του νερού στο σώμα σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε δύο μασάζ διάρκειας 60 λεπτών, ανάμεσα σε αρωματοθεραπεία, μέλι, hot stone ή σοκολατοθεραπεία, για να απολαύσετε μια εμπειρία ευεξίας που θα ανανεώσει το σώμα και το πνεύμα σας. Με την αρωματοθεραπεία, θα απολαύσετε τις αισθησιακές μυρωδιές των αιθέριων ελαίων, ενώ με το μέλι θα απολαύσετε τα θεραπευτικά του αποτελέσματα για το δέρμα και την υγεία. Το hot stone μασάζ θα χαλαρώσει τους μυς σας με τη θερμότητα των λίθων, ενώ η σοκολατοθεραπεία θα σας χαρίσει μια εμπειρία χαλάρωσης και ηδονής με τις αρωματικές και θεραπευτικές ιδιότητες της σοκολάτας. Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν την απόλυτη ευεξία και χαλάρωση για το σώμα και το πνεύμα τους. Οι έμπειροι θεραπευτές μας θα σας φροντίσουν με ειδικές τεχνικές μασάζ και προϊόντα φυσικής καταγωγής, που θα σας αφήσουν αναζωογονημένους και ανανεωμένους. Ανακαλύψτε την απόλυτη αίσθηση ευεξίας στο πακέτο αυτό και επιτρέψτε στο σώμα και το πνεύμα σας να απολαύσουν τον απόλυτο χαλαρωτικό παράδεισο.